Locul de intalnire al Aromanilor din diaspora
Locul unde speram sa se adune toti aromanii din lumea larga , sa fie un exemplu pentru toti cei ce trec pe aici !

 

Reduceri la Cumparaturi Online
     media: 5.00 din 3 voturi

De curand , am fost sponsorizati de InfoMedia, asa ca am zis sa va ajutam si noi la randul nostru, dragi cumparatori! Cum puteam sa o facem mai bine , daca nu sa va oferim reduceri de pana la 80 % pentru perioada de vara!

Recunoastem ca am venit cam la mijlocul perioadei de vacante, dar niciodata nu e prea tarziu. Cum sa primesti o reducere cat casa la cumparaturi online? Simplu, cauta cuponul de reducere pe site, si esti la un click distanta de cea mai mare reducere posibila la o cuparare online!

De la vacante de vis, la excursii si articole de birotica! Un iPhone ieftin, la promotie , sau un notebook cu maxim 50 % reducere? Merita nu crezi? CAt de greu poate fisa gasesti cuponul nostru? Nu e ascuns, e la vedere! Si nu e gluma, e adevarat!

Citirorii frecventi vor gasi probabil si alte cupoane la noi pe site, sau pe site-urile afiliate InfoMedia! Cumpara rapid ceca, poti plati direct, si poti primi banii inapoi garantat, conform legilor pentru cumparatorii online!

Rapid, ieftin si placut! Gaseste cuponul, da un click pe el, si cumpara imediat!


InfoMedia ajuta comunitatea Aromanilor
     media: 0.00 din 0 voturi

Infomedia isi propune sa ajute comunitatea aromanilor si isi doreste o colaborare cat mai diversa cu aceasta. Nu putem scrie despre aromani daca ei nu se implica la randul lor in prezentarea traditiilor, a obiectivelor culturale si a artei aromane in general.

De aceea va propunem in acest parteberiat sa ne scrieti despre tot ceea ce cunoasteti despre aromani, istoria lor si mai ales despre ce anume ati dori sa se cunoasca despre aceasta comunitate romaneasca.

Sunt acceptate informatii in orice limba, interesant ar fi sa avem colaboratori care sa scrie in limba aromana, engleza sau oricare alta limba.

Si in plus , va invitam la o dezbatere : sunt aromanii mai apropiati de Grecia sau de romania? vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0

Vitamine si Minerale
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare